Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2016

December

Happy Birthday 

a year older...
this year celebrate birthday di Pantai Kamloon.. Alhamdulillah dapat juga jumpa mama n abah sampai malam tuh pi makan2 steamboat di Bertam.. sedap.. rezeki birthday dapat makan free.. terima kasih.. semoga murah rezeki tuan kedai

next day bawa anak2 p Batu Feringgi pulak.. depa nak mandi laut on the way p Penang, hujan,.. sampai sana pun hujan.. tapi renyai2 jer.. so depa masuk mandi jugak..
tapi once guruh terus semua naik.. bila orang panggil tak mau naik masing2..

singgah makan kat gerai tepi pantai tuh..  sedap gak laksa dia.. bihun sup pun ok.. 

next day p Penang lagi.. tapi kalini nak shopping..  mmg dah set nak beli few things..

 especially from this shop.. hehe... tapi tulah tak puas membelek alih2 yang 3 wick nih tak beli jugak sempat beli yang lain2 jer..

earlier bawa mama balik Kulim jap tengok rumah.. ada orang nak sewa umah mama di Kulim lepas tuh singgah umah my friend dekat taman Bersatu.. memborong shawl dengan jayanya..
hehe mama pu…
back at Penang.. my hometown..
balik ziarah mama n abah n my brother..
rindu sebenarnya dengan depa..

but at the same time..
feel 'jauh' dari my kids..
esp my twin..

most of the time its either they're with their phone or watching tv
nak bercakap pun susah..
my bad i guess..

everything is my bad..
Ya Allah semoga kami lebih baik..
semoga kami lebih saling sayang antara satu sama lain











Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…