Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2017

something i miss...

really miss this peaceful moment.. i just love the sea, the beach....

 and these....




#modecutisambilkerja

when you are

in a cold room for too long......
so yeah
makan
mencari matahari

pantang nampak cermin besar...

 i even asked this gorgeous talented girl to sketch me..  i love you Dilla...





ok that's it for today.. banyak pulak post dalam sehari...


Sukan 2017

hi...  so yeah its been a while... busy.. standard laa kan.. awal2 sesi persekolahan nih. actually its been back to back working since the very beginning..
so blog pun dah jarang nak berupdate, but today i'll try my best eh.
this was our PKP sport's day..  and this year we're the one in charge of the whole thing (tuan rumah laaa pulak) after 2 years working in the statistic room and wallah this year we're the host..




my task even better.. hmm i dont think i have any.. nak kata team photographer pun tak jugak (if i'm not mistaken) tapi tolong jugak amik2 gambar sebab i love taking pictures..
1st day tolong kak siti amik gambar sekitar sesi saringan dan beberapa acara akhir. hehe amik guna hphone jer sampai hang dah phone..  berkampung kami dua kat tepi padang..




i think this one masa saringan 200m.. panas tapi sebab nak tengok dekat2  so takpelah ddk laaaa kat tepi padang tuh.. mujur kak siti bawa payung.. hahah dah jadi macam gadis litar laaa pulak... 
Alhamdulillah…

My DM for 2017

2017...  Permulaan yang baik buat anak2 Kelab Doktor Muda sekolah..
this group adalah pelapis kepada generasi pertama Instruktor Kecergasan sekolah.. last year dapat join di Pantai Merdeka and this year small scale  peringkat Negeri buat di Sk Arau
Day 01 1. Senamrobik asas 2. Asas lompat tali
Day 02 1. Senamrobik  2. Tabata

Kalinih dapat cd dari pihak JKN untuk kami apply semua teknik yang telah di pelajari di sekolah. the objective is clear, so that semua balik praktikkan dan share dengan rakan2 sebaya..


Tahniah but my Doktor Muda..