Skip to main content

Sukan 2017


hi... 
so yeah its been a while... busy.. standard laa kan.. awal2 sesi persekolahan nih.
actually its been back to back working since the very beginning..

so blog pun dah jarang nak berupdate, but today i'll try my best eh.

this was our PKP sport's day.. 
and this year we're the one in charge of the whole thing (tuan rumah laaa pulak)
after 2 years working in the statistic room and wallah this year we're the host..





my task even better.. hmm i dont think i have any..
nak kata team photographer pun tak jugak (if i'm not mistaken)
tapi tolong jugak amik2 gambar sebab i love taking pictures..

1st day tolong kak siti amik gambar sekitar sesi saringan dan beberapa acara akhir.
hehe amik guna hphone jer sampai hang dah phone.. 
berkampung kami dua kat tepi padang..





i think this one masa saringan 200m.. panas tapi sebab nak tengok dekat2 
so takpelah ddk laaaa kat tepi padang tuh.. mujur kak siti bawa payung..
hahah dah jadi macam gadis litar laaa pulak... 

Alhamdulillah tahun nih banyak acara SKTT masuk akhir.. yeay for team olahraga..



this was the 2nd day.. masa nih iena sempat took pictures waktu pagi jer 
i had to attend a course in Penang.. huhu..
betulla cakap sorang cikgu sekolah tuh
'Mima asal sukan jer mesti takdak'
hehe..






bawa Aisyah sekali pagi tuh ke sekolah sebab around 11 am macam tuh iena dah nak gerak 
ke Penang... 



TAHNIAH!!!!!
buat team olahraga SKTT sebab berjaya menggondol 9 emas tahun nih..
and paling best dapat jadi Johan Keseluruhan Kejohanan.
Olahragawan pun dapat kat kita..
yeay....

all the hard work pays...

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..