Skip to main content

Sukan 2017


hi... 
so yeah its been a while... busy.. standard laa kan.. awal2 sesi persekolahan nih.
actually its been back to back working since the very beginning..

so blog pun dah jarang nak berupdate, but today i'll try my best eh.

this was our PKP sport's day.. 
and this year we're the one in charge of the whole thing (tuan rumah laaa pulak)
after 2 years working in the statistic room and wallah this year we're the host..





my task even better.. hmm i dont think i have any..
nak kata team photographer pun tak jugak (if i'm not mistaken)
tapi tolong jugak amik2 gambar sebab i love taking pictures..

1st day tolong kak siti amik gambar sekitar sesi saringan dan beberapa acara akhir.
hehe amik guna hphone jer sampai hang dah phone.. 
berkampung kami dua kat tepi padang..





i think this one masa saringan 200m.. panas tapi sebab nak tengok dekat2 
so takpelah ddk laaaa kat tepi padang tuh.. mujur kak siti bawa payung..
hahah dah jadi macam gadis litar laaa pulak... 

Alhamdulillah tahun nih banyak acara SKTT masuk akhir.. yeay for team olahraga..



this was the 2nd day.. masa nih iena sempat took pictures waktu pagi jer 
i had to attend a course in Penang.. huhu..
betulla cakap sorang cikgu sekolah tuh
'Mima asal sukan jer mesti takdak'
hehe..






bawa Aisyah sekali pagi tuh ke sekolah sebab around 11 am macam tuh iena dah nak gerak 
ke Penang... 



TAHNIAH!!!!!
buat team olahraga SKTT sebab berjaya menggondol 9 emas tahun nih..
and paling best dapat jadi Johan Keseluruhan Kejohanan.
Olahragawan pun dapat kat kita..
yeay....

all the hard work pays...

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…