Skip to main content

Posts

Showing posts from 2011

singgah bermalam di Cameron Highland

update lagi sebab sambil2 tunggu generate timetable
so last day dekat Hotspring (kami tido semalam jer wpun book for 2 nite)
we decided to go to Cameron Highland..
waaa best...



memandangkan kami gerak dari Sungkai so mmg kena ikut Tapah ler the nearest road kan.. adoiiii jalan mmg memoningkan kepala lah... apa leh buat...
mujur si kecik tido time nih so iena boleh rehat ler sambil2 sedut udara segar sepanjang mendaki ke CH


 my sis requested kami pit stop di Bharat Tea .. mmg nyaman n sedap jer duduk kat sini.. sambil melayan udara nyaman sambil hirup teh segar dari taman dan sepotong kek



amik gambar dari atas jer.. sebab malas nak turun lagipun Afi tido so minum2 cepat2 then amik gambar serba serbi


sambil my dad n mom n siblings layankan anak2 buah yang sedang kelaparan




then iena naik atas balik tmpt parking sbb  sian pulak dekat Hn yg tengah tunggu Afi sempat snap few pictures jugak




 sampai kat tmpt parking alkisah Afi dah bangun so tukar diaper semua and then terus gerak ke Brinchang...
FREE CONSULTAT…

my baby.....

salam semua..
adoiiii lamanya tak update blog nih...
been busy here and there..
sampai nak update pun tak sempat..

just want post few picture of my new baby 



hubby bought this as my birthday present.. yaaaaa its been ages but still i want to put it here...

 he did asked me what i want for my birthday this year... i told him i sangat envy dengan galaxy note and camera dslr... (bukannya aku pandai sangat pun dslr ke apa r ker...) sbb this camera mmg ada dalam my wishlist to buy this year i thought of getting this baby with my own money laaa my biz bonus 

but on the 22nd of December when we met up at Hotspring Sg Klah he gave me this..
alaaaaaa so sweet the idea of giving me this was such a sweet one but he cant make it to dad's apartment on the 21st so terlewat laa dapat adiah.. tapi tak kisah...

so now... iena dah ada satu benda yang mmg iena nak sangat.. skrg masih proses explore lagi.. sebab yang iena tahu mmg setting auto jer... yg lain belum terror...
2012 is just around the corner... cant believe …

Awas!!!

PREMIUM BEAUTIFUL !!

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730

 ......................................................................
salam semua.. its been a while laaa jugak kan tidak mengupdate blog... hehe sebabnya my family  decided for a family gathering at Hotspring Sg.Klah, Sungkai Perak
my sis yang plan everything... she booked a bungalow at Felda Residence Trolak for the whole family members even though we are hoping for a villa at Hotspring... tapi tadak luck.. sebab dah fully book since Oct lagi

mmg kelasss aaaa villa dia... 





















Semua pun nak berjaya.....

PREMIUM BEATIFUL... FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO  Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730  mana ada orang yang nak gagal kan... so kalau mahu berjaya buatlah sesuatu..
iena boleh kongsikan cara.. just contact iena.. senang biz nih... sebab iena pun dah buat.. ramai pun dah buat.. semua pun dah berjaya (dlm mencapai impian masing2)


There is only one success--to be able to spend your life in your own way.
Christopher Morley
Success is sweet: the sweeter if long delayed and attained through manifold struggles and defeats.
A. Branson Alcott
The secret of success is to know something nobody else knows.
Aristotle Onassis

YES!!!!

PREMIUM BEAUTIFUL FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730 .............................................................................................alhamdulillah...baru lepas YES session dengan adik n abahbeserta dengan anak2 ler..hehe..





di
KL Festival City
hehe.. alkisah seperti yang korang sedia maklumsekarang nih iena ada di Setapak umah abah..sebabnya ikut Hn yang dtg for his rugby training...
so dek kerana both my dad n sis kerjaakhirnya kami terperap di rumah jer lah sebab aku pun takder pulak any biz app di sekitar sini..

lepas maghrib tadi kami kuar terus ke sini..besar jugak.. first time jejak kaki kat sini.. sebelum nih asyik lalu jer...






masuk jer jalan2.. naik level atas jumpa kedai Bonita nihseriously iena mmg tak pernah masuk kedai nih (erksss gelakkan dia)haha.. apa leh buat... bila terpaksa membawa si kecil bersama so kedai2 aksesori sebeginiharuslaaa di elakkan..tapi tadi abah volunteer nak tengokkan Afi while iena …

we become friend....

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730  A friend should be one in whose understanding and virtue we can equally confide, and whose opinion we can value at once for its justness and its sincerity.
Robert Hall
we are nobody..not even relateddialah yang mencorak dan memberikan aku segala kata-kata semangat di saat aku memerlukan..
thanks alot...

Vietnam, satu IMPIAN !!!!

salam insyaAllah kalau diizinkan olehNya tahun depan nak jejak kaki ker
VIETNAM !!!!!!


Rebut peluang buat biz PB dan produk Hai O mulai November 2011. Dapat habuan fly ke Vietnam secara percuma.Layanan 5 bintang. Sapa nak bagi??? Cuba fikir kalau pergi sendiri, kena keluar duit tiket, penginapan, jalan2 kat sana, shopping, makan minum. Hmmm blh tahan banyak kan. So pilih nak ker xnak?




 beri peluang untuk diri sendiri merasa kejayaan !!!jangan kerana KEGAGALAN orang lainkita merendahkan KEUPAYAAN diri


FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730